2020. április 27., hétfő

Digitális munkarend 6. hét

Digitális munkarend 6. hét
Naivan azt képzeltem, hogy március végére vagy legkésőbb a tavaszi szünetet követően kialakul egy munkarend, amelyben minden tanuló képességei szerint vagy jobban, és rendszeresen teljesíti feladatait. De nem. Megy a folyamatos küzdelem, hogy minden tanulónkat munkára bírjuk. Most ennek egy újabb fokozata következik. A sok hiányosságot felhalmozó tanulók szaktanári figyelmeztetéseket kaptak vagy fognak kapni hamarosan. Ennek megerősítéseképpen e tanulók szüleinek tértivevényes levelet fogok küldeni a héten. Hátha nem figyelik a kréta üzeneteket. (Pedig kellene.)
Újból köszönöm minden felelősen gondolkodó, együttműködő tanuló és szülő munkáját!
A héten történelem tantárgyból a 6., 7. és 8. osztályosok elkezdték használni a Google Tanterem alkalmazást. Voltak nehézségei az átállásnak, de ezek rendeződtek vagy rendeződni fognak. Várhatóan más tantárgyakból is át fogunk térni erre az alkalmazásra. Ez meg fogja könnyíteni a tanulók és a pedagógusok munkáját.
Holnap délelőtt minden tanuló kapni fog tőlem egy üzenetet, amelyben egy kérdőív linkje és némi leírás lesz található. Kérem, mindenki töltse ki, hogy legyen visszajelzésünk a digitális munkarendben folytatott munkánkról! Azok a szülők, akik segítik gyermekük tanulását, legyenek szívesek gyermekükkel közösen kitölteni a kérdőívet!
További jó munkát kívánok!
Simon Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése