2020. május 18., hétfő

Digitális munkarend 9. hét

Május 16-án zárult az elsősök beiratkozása. A digitális munkarendnek megfelelően azt is úgy oldottuk meg, hogy a jelentkezőknek nem kellett személyesen megjelenni az iskolába. A szükséges papírokat majd csak tanévkezdés előtt kell bemutatni. A 2020/2021-es tanév első osztályába 10 tanuló jelentkezett. Közülük 9 fő felsőnyéki, és lesz egy bejáró elsősünk is. Az elsősök osztálytanítója Takácsné Szántó Klára lesz. Az előző tanévekhez hasonlóan a rajz, ének, technika, testnevelés tantárgyakat összevontan fogják tanulni, a második osztályosokkal.
Előfordulhat, hogy az alsós osztályok részére júniusban meg kell szervezni a jelenléti oktatást, az iskolába járást. Ezzel kapcsolatban kérem az alsós szülők véleményét. Egy kérdőívet kellene kitölteni. (Kitöltési idő kb. 3 perc.) A kérdőív elérhetőségét ma délután kréta üzenetben fogom a tanulók részére kiküldeni. A szülők legyenek szívesek figyeljék az üzenetet, és töltsék ki a kérdőívet!
Már csak szűk négy hét van hátra a tanévből. Az ekréta értékelés felületén mindenki láthatja, hogy mely tantárgyaknál szerepel piros színnel az átlaga. Ezekből a tantárgyakból különösen fontos, hogy a hátralévő időben a tanulók megfelelően részt vegyenek az online munkában, tanuljanak!
Simon Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése