2020. június 2., kedd

Digitális munkarend 11. hét


A digitális munkarend mellett jövő keddtől munkanapokon 8-12 óráig nyitva lesz az iskola a tanulók részére. A héten végzett felmérés alapján a jövő héten kb. 20 tanulóra számítunk. Ha valaki bejelölte a jövő hetet és mégsem tud, akar iskolába jönni iskolába, az sem probléma, illetve ha nem töltötte ki a kérdőívet, akkor is jöhet.
A felmérés alapján két pedagógus lesz az iskolában, hogy kisebb csoportokra tudjuk osztani a tanulókat. Nyilvánvalóan vegyes csoportok lesznek. Az iskolai felszerelést (könyveket, füzeteket) hozni kell. Az aznapi felszerelést kell hozniuk a tanulóknak.
A veszélyhelyzet még érvényben van, ezért a legalább 1,5 méteres védőtávolság betartása kötelező. Fertőtlenítő kézmosás a nap folyamán többször lesz. Szájmaszk viselése nem kötelező, de ajánlott. Étkezést az iskola nem biztosít. További részletes szabályokat holnap délelőtt küldök kréta üzenetben.
Felhívom a figyelmet, hogy köhögő, tüsszögő, netán lázas gyereket ne küldjenek az iskolába, mert haladéktalanul haza fogjuk küldeni!


Simon Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése